Working for Acotec

Acotec is a company active in durable maintenance and customized corrosion treatment in different industries such as marine, pipes & pipelines, petrochemical, offshore and shipping. Keywords for Acotec employees are: flexible, creative, enthusiastic, independent, team player, initiative, responsibility, loyal and communicative.

Jobs bij Acotec

Acotec NV is een wereldwijde leverancier van anti-corrosie oplossingen en heeft in hoofdzaak twee groeiende afdelingen in het bedrijf. Enerzijds is Acotec NV een waterbouwer en aannemer in Belgische kanalen, rivieren en havens. Samen met ons team onderhouden wij stalen en betonnen infrastructuur met onze eigen ontwikkelde installaties en onze Humidur Coatings. De tweede groeipijler van Acotec is de productie en verkoop van Humidur Coatings. Deze unieke hoogwaardige producten worden wereldwijd ingezet om stalen en betonnen infrastructuur te beschermen tegen corrosie. Er worden oplossingen geboden voor verschillende sectoren: offshore olie en gasmarkt, petrochemische industrie, maritieme industrie, (hernieuwbare) energie markt, mijnbouw, en vele andere…

Wij zoeken topcollega’s om samen het bedrijf te laten groeien. Neem een kijkje in de jobomschrijving en laat je horen als het iets voor jou lijkt te zijn via jobs@acotec.be. Wij maken tijd om jou te leren kennen tijdens een verkennend gesprek.

ARBEIDER BUITENDIENST (M/V)

Acotec heeft als aannemer in de waterbouw haar eigen projecten in beheer. Teams van enkele personen werken samen op een ponton op waterwegen, rivieren en in havens. We onderhouden stalen en betonnen infrastructuur met eigen ontwikkelde installaties en producten. Jij werkt op een ponton als technisch uitvoerend persoon samen met enkele collega’s. Je werkt op normale werkdagen met flexibele uren en hebt zin om je schouders te zetten onder onze projecten.

Bekijk vacature [NL] View job [EN] Plus d'info [FR]

Apply now

TECHNISCH – COMMERCIEEL PROJECT ENGINEER (M/V)

Je werkt in een KMO en maakt deel uit van een team onder leiding van het hoofd van sales en marketing. Je vindt hier een heel diverse job en combineert je talenten om het bedrijf en jezelf te laten groeien. Je staat in contact met de klant, onderzoekt zijn project en beoordeelt hoe wij vanuit Acotec met de Humidur® Coatings het corrosieprobleem kunnen aanpakken. Je hebt commercieel gevoel en duikt graag in de techniek.

More info Apply now
Humidur

Technical documents, data sheets, specification sheets and much more information are all available on www.humidur.be.

Member of:

Chinese Classification Society American Bureau of Shipping American Association of Port Authorities The European Small Hydropower Association The International Association of Ports and Harbors National Association of Corrosion Engineers  The World Association for Waterborne Transport Infrastructure The Society For Protective Coatings British Hydropower Association

Enter your e-mail address and receive our newsletter!